Değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

DİZİNİN UNUTULMAZ KÜÇÜK OSMAN'I

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin yer aldığı "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi, yayınlandığı dönemde izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Emir Berke Zincidi ise Küçük Osman rolüyle unutulmaz bir performans sergilemişti.

BÜYÜYEN OYUNCUNUN DEĞİŞİMİ

Dizinin yayınlanmasından bu yana geçen zaman içinde Emir Berke Zincidi önemli bir değişim geçirdi. Artık kocaman bir delikanlı olan Zincidi, eski haliyle neredeyse tanınmaz hale geldi. Sosyal medyada, Zincidi'nin değişimine dair birçok yorum ve paylaşım yapıldı.

HAYRANLARINDAN ŞAŞKIN YORUMLAR

Küçük Osman

Zincidi'nin son halini gören hayranlar, onun ne kadar büyüdüğünü ve değiştiğini dile getiriyorlar. "Ne kadar büyümüşsün!", "Görünce tanıyamadım!" gibi yorumlar, Zincidi'nin hayranlarının şaşkınlığını ortaya koyuyor.

OYUNCULUK KARİYERİ

Emir Berke Zincidi, "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplamış ve "Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu" ödülüne layık görülmüştü. Dizinin ardından çeşitli projelerde yer alarak oyunculuk kariyerine devam etti. "Bir Deniz Hikayesi", "Arka Sokaklar" ve "İkizler Memo-Can" gibi dizilerde rol aldı.

Muhabir: Mehmet Fener