Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara hakkında yaptığı açıklamayla futbol dünyasında olduğu kadar magazin gündeminde de bomba etkisi yarattı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Wanda Nara’nın kendisinden 7 milyon euro çaldığını iddia eden Icardi, çocuklarının annesi olan Nara ile ilişkisine dair çarpıcı sözler sarf etti.
Wanda Nara’nın “Aile Kalacağız” Mesajına Sert Yanıt
Wanda Nara, Instagram’da bir takipçisinin "Mauro ile aran nasıl?" sorusuna verdiği şu yanıtla gündeme gelmişti:
“Son zamanlarda çocuklarımın babalarıyla daha çok diyalog halindeyim. Bazen hemfikir oluyoruz, bazen olmuyoruz ama her şey gelişti. Sonsuza dek aile olacağız.”
Ancak bu "barışçıl" mesaj, Mauro Icardi cephesinde hiç de olumlu karşılanmadı. Icardi, kendi Instagram hesabından Nara’nın açıklamasını yalanladı ve çok sert ifadeler kullandı.
Icardi: “7 Milyon Euro Çaldı, Kızlarımı Gösterme Derdinde”
Icardi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Wanda Nara'yı şu ifadelerle suçladı:
“Yalan söylüyor. Kızlarımı bana göstermemek için mahkemeye başvurdu.
Benden 7 milyon Euro çaldı.
Kendi çöküşünün zirvesinde.
Asla ailemden biri olamayacak.
Tek bağ, çocuklarımın annesi olmasıdır.”
Bu açıklamalar, çiftin geçmişteki sorunlarının henüz kapanmadığını ve hukuki sürecin halen devam ettiğini gösteriyor.
Icardi-Wanda Nara İlişkisi: Birlikte Güç, Ayrı Dünyalar
Mauro Icardi ve Wanda Nara ilişkisi uzun yıllar boyunca sadece futbol dünyasının değil, dünya magazin basınının da dikkatle takip ettiği bir birliktelikti. Hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara, Icardi’nin Inter, PSG ve Galatasaray kariyerlerinde önemli rol oynadı. Ancak bu profesyonel ilişki zamanla karmaşık bir kişisel bağa dönüştü.
Evlilik: 2014’te evlendiler
Çocuklar: Francesca ve Isabella adında iki kızları var
Boşanma: 2025’te, uzun süren krizlerden sonra resmen ayrıldılar
Boşanma süreci boyunca çeşitli defalar kamuoyuna yansıyan iddialar, karşılıklı suçlamalar ve medya üzerinden mesajlar, ilişkinin ne denli gergin bir zeminde ilerlediğini göstermişti.
7 Milyon Euro İddiası: Hukuki Süreç Başlayabilir mi?
Icardi’nin 7 milyon euro çalındığı yönündeki iddiası henüz hukuki bir dosyada yer almıyor. Ancak sosyal medya üzerinden yapılan bu açıklamanın, gelecekteki bir dava sürecinin ön adımı olabileceği değerlendiriliyor. Avukatlar ve spor hukukçuları, Icardi'nin bu kadar net bir rakamla iddiada bulunmasının, delil ve belge dayanağı olabileceğini öne sürüyor.
Çocukların Velayeti Gündemde
Icardi’nin açıklamasındaki “kızlarımı bana göstermemek için mahkemeye başvurdu” ifadesi, velayet meselesinin henüz netleşmediğine işaret ediyor. Daha önce Nara’nın çocuklarla Arjantin’de yaşadığı, Icardi’nin ise Türkiye’de olduğu biliniyordu.
Bu durum, velayet ve çocuklarla kişisel ilişki kurulması konularında taraflar arasında gerilimin devam ettiğini gözler önüne seriyor.
Sosyal Medyada Tepkiler: Taraftarlar Nara’ya Tepkili
Galatasaray taraftarları ve Icardi hayranları sosyal medyada #WandaNara etiketi altında tepki gösterdi. Taraftarların büyük bölümü Icardi’ye destek vererek, Nara’yı “paraya düşkün” olmakla suçladı.
Öte yandan bazı kullanıcılar ise aile meselelerinin sosyal medyada paylaşılmasının doğru olmadığını dile getirerek, Icardi’yi bu tavrından ötürü eleştirdi.





