Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı İlçe Divan Toplantısı Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu Başkanlığı’nda Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sedat Yıldız, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ve partililerin yoğun katılımı ile yapıldı. 

“Mücahit Erbakan” “Milli Görüş Gelecek Dertler Bitecek” sloganlarının atıldığı toplantıda, yerel seçimlere yönelik çalışmalar ele alındı. Ayrıca Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı Türkiye genelinde en fazla üye kaydı yapan teşkilat olarak büyük bir başarı elde etti. 


31 Mart’ta Büyük Sürpriz Yapacağız

Toplantıda konuşan Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu, “14 Mayıs seçimlerinde yaptığımız sürprizin çok daha büyüğünü mart seçimlerinde göstereceğiz. 31 mart yerel seçimlerinde rekor bir oy ile belediyeyi kazanacağız ve yeni bir destan yazacağız. Halkımızı özlediği milli görüş belediyeciliğine yeniden kavuşturacağız” dedi. 

Halkımızın Partimize Teveccühü Her Geçen Gün Artıyor


Dalgacıoğlu, “Halkımızın Yeniden Refah Partisi’ne olan teveccühü her geçen gün artıyor. Bu hizmetlerin temelinde inanç yatıyor. Her türlü imkansızlığa rağmen bunu birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek başardık. Bir kocaman bir aileyiz. Çok şükür bu ailemizin sayısı artıyor, artmaya da devam edecek” ifadelerini kullandı. 

Üye Sayımız 400 Bine Ulaştı


Dalgacıoğlu, “2023 yılının son 4 ayında üye sayımızı 100 binden fazla artırarak 400 bin üyeye ulaştık. Bu rakamlar Yeniden Refah Partimizin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunun ispatıdır. Şu anda üye sayısı bakımından Türkiye’nin beşinci partisi konumuna geldik. Kısa bir süre içinde MHP ve İYİ Parti’yi de geride bırakıp üçüncü sıraya yükselmiş olacağız Allah’ın izniyle” açıklamasını yaptı. 

İnanırsak Başarırız


Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, “Yerel seçimlerde Şahinbey Belediyesini Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu öncülüğünde bu ekip kazanacak. İnanırsak başarırız. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi. 

Her Zaman Ahlak, Maneviyat Ve Liyakat Diyoruz


Yıldız, “Yeniden Refah Partisi “Hak Davayı” temsil eden milli görüşün tek adresi. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın dediği gibi; Hak ve batıl mücadelesinde her zaman hakkı tutan ve hakkı kaldırmak için çalışan bir siyasi partiyiz. Biz bu işleri mevki ve makam için yapmıyoruz. Her zaman ahlak, maneviyat ve liyakat diyoruz” diye konuştu.

Editör: Aylin Cıkcık