İntercomların ekstra özelliklerle donatılmaya başlamasıyla birlikte birçok kullanıcı bu ürünler için harcanan ücretlerin karşılığını alabildiğini düşünüyor ve en kısa sürede alışverişlerini gerçekleştiriyor. Bu alışverişler yapılmadan önce akıllara gelen birçok farklı soru var. Biz de bu soruları en yalın haliyle cevaplamaya çalıştık.

Hangi Durumlarda İntercomlara İhtiyaç Duyuluyor?

Motosiklet kullanıcılarının tamamı için intercom önemli bir ürün. Normal şartlarda diğer motosiklet kullanıcıları ile iletişime geçmeye yarayan bir telsiz olarak tasarlanmış olsa da artık akıllı telefonlarla eşleşerek muhteşem bir kulaklık ve mikrofon görevi de görüyor. Rahatlıkla telefondan kontrol edilebiliyor ve kask üzerinden müdahale mümkün. Bütün bu sebeplerden dolayı tüm sürücüler bu harika ürünü satın alabilir.

Whatsapp Yeni Özelliği Kullanıcılara Duyurdu Whatsapp Yeni Özelliği Kullanıcılara Duyurdu

İntercom Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Elektronik ürünleri alırken öncesinde bir araştırma yapmak her zaman doğru bir karar olacaktır. Motosiklet intercom modelleri arasından kararınızı vermeden önce de ürünlerin teknik özelliklerini incelemeniz çok önemli. Menzil, şarj olma ve şarjın tükenme süreleri, ürünün uyumluluğu ve fiyatı gibi birçok etmen alışveriş aşamasında sürece dahil olacak. Dünyanın en uzun süreli kullanımına sahip İntercom seti ise ülkemizde yerli bir marka olan Kaan Elektronik tarafından satılmakta bu İntercom seti Knmaster Kn6100 2.nesil oluyor.

İntercom Menzili Ne Kadar?

Motosiklet kullanıcıları kullanışlı bir intercom satın almak istediklerinde ilk olarak menzil konusunda fikir ayrılığı yaşıyorlar. Bu ürünlerin menzili çok düşük olduğunda kullanımı son derece zor oluyor. Bu yüzden olabildiğince yüksek menzilli ürünlere yönelmeniz gerekli. Menzil genel olarak 500 metre ile 2000 metre arasında değişiklik göstermekte. Grup gezileri fazla yapıyorsanız maksimum menzile yönelmek en doğru karar olacaktır. Daha öncede bahsettiğimiz Knmaster kn6100 İntercom seti ise 1500 metreye kadar sağlıklı bir bağlantı imkanı sunuyor.

İntercom Şarjı Ne Kadar Gider?

Uzun yolculuklar yapan ya da günün önemli bir kısmını motosiklette çalışarak geçiren kişiler için şarj süresi çok önemli. Bu cihazların bataryası büyüdükçe şarj süresi de uzuyor. Type – C kablolar ile şarj edilebilen bu ürünlerin şarj olma süresi yaklaşık 1-2 saat sürmekte. Normal intercomların sürekli olarak aktif bir şekilde kullanılırsa 10 saatte şarjları tükeniyor. Ancak Knmaster Kn6100 İntercom setinin 52 saat gibi çok uzun süre giden bir kullanım süresi var.

İntercom İle kaç Kişiye Bağlanılabilir?

Grup seyahatlerine çıkan kişiler her zaman birbirleri ile iletişim içerisinde olmak isterler. Grup liderleri bu konuda önemli bir rol üstlenir. Ancak sürücülerin yalnızca lider ile iletişimde olması yeterli olmaz. Herkes diğer arkadaşları ile de sohbet edebilmek ve iletişimde kalmak isteyecektir. Bu aşamada çok sayıda cihaza bağlanabilen ürünlere yönelmek doğru karar olacak. Günümüzde tercih edilen ürünler 5-6 kişiyle aynı anda iletişime geçmeye imkan tanıyor. Knmaster Kn6100 İntercom seti ise 6 kişiye kadar bağlanabiliyor ve 1500 metre menzilde sağlıklı şekilde bir grup görüşmesini destekliyor.

İntercomlar Tüm Akıllı Telefonlar İçin Uygun mu?

Satın alınacak olan ürünlerin akıllı telefonlar ile bağlantıları bluetooth üzerinden gerçekleşmekte. Bu yüzden de günümüzdeki akıllı telefonların tamamıyla bağlantı kurulabilmekte. Şarj konusunda aynı tür kabloyu kullanan cihazlarla İntercomların kullanımı daha rahat olabilir. Knmaster güncel bir teknoloji ile tasarlanmış durumda ve tüm akıllı telefonlar ile uyumlu olarak çalışabilmektedir.

İntercom Alışverişi İçin Doğru Adres Neresi?

Motosiklet kullanıcıları için intercom fiyatları en önemli etmenlerden bir tanesi. En avantajlı fiyatlara ulaşmak için adres her zaman web Kaan Elektronik oluyor. Özellikle Kaan Elektronik gibi kendisini sektörde kanıtlamış olan firmaların resmi web sitelerinden alışverişleri gerçekleştirirseniz son derece avantajlı bir şekilde alışverişlerinizi tamamlama fırsatı bulacaksınız.

Editör: Mehmet FENER