Ünlü şef, 3 milyon 256 bin 410 TL’lik hesabı ‘Para gelir, para gider’ notuyla Instagram’da paylaştı.”

“Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından Dubai’deki restoranında ödenen rekor bir hesabı paylaştı. Gökçe’nin ‘Para gelir, para gider’ notuyla yayınladığı hesap, 3 milyon 256 bin 410 TL tutarındaydı. Bu paylaşım, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.”

“Nusret Gökçe, ‘Salt Bae’ lakabıyla tanınan bir şef olarak, dünyanın birçok ülkesinde restoranları bulunuyor. Gökçe, son olarak 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin’in şampiyonluğunu kutlamak için sahaya inmesiyle gündeme gelmişti. Bu hareketi nedeniyle FIFA’dan ceza alan Gökçe, The Times gazetesine verdiği röportajda, ‘Arjantin’i seviyorum; bir süre orada yaşadım. Onları desteklemek için maça gittim. Takımın çoğu restoranıma gelmişti, kendimi yabancı hissetmedim. O an çok özel bir andı. Orada olanlar konusunda bir şey yapamam ancak bir daha asla ama asla Dünya Kupası sahasına adım atmayacağım!’ demişti.”

Nusret’in Dubai’deki Restoranında Ödenen 3 Milyonluk Rekor Hesap 3

“Bu olayın ardından, Gökçe’nin Dubai’deki restoranında ödenen rekor hesap, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Gökçe’nin 53.9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı hesapta, 3 milyon 256 bin 410 TL’lik bir tutar görülüyordu. Gökçe, bu hesabı ‘Para gelir, para gider’ mesajıyla paylaşmıştı.

Bu paylaşıma, kısa sürede 180 binden fazla beğeni ve 10 binden fazla yorum geldi. Yorumlarda, ‘Güzel para Nusret’ciğim’, ‘Bu paraya mekan satın alınır’ ve ‘Bunlar bir hayvan çiftliğini komple yemişler!’ gibi ifadeler kullanıldı.”
“Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranında ödenen rekor hesap, hem Gökçe’nin hem de restoranının popülaritesini artırdı. Gökçe, dünyanın en çok kazanan şefleri arasında yer alıyor.”

Muhabir: MEHMET FENER