Hollanda Başbakanı Mark Rutte: “NATO'nun Türkiye'ye  ihtiyacı var” Hollanda Başbakanı Mark Rutte: “NATO'nun Türkiye'ye  ihtiyacı var”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, Yerel seçimlerde Nizip, Karkamış ve Şehitkamil Belediyelerini aldıkları Gaziantep ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GÖZÜM AÇIK GİDER

31 Mart yerel seçimlerinde Gaziantep’te Karkamış, Nizip ve Şehitkamil belediyelerini alan CHP, kentteki oy oranını yükseltmişti. Seçimlerin ardından Gaziantep ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP lideri Özgür Özel, Gaziantep ile ilgili hedeflerinin olduğunu dile getirdi.

UMUT YILMAZ İTİRAFI

1

Halk TV’de İsmail Küçükkaya’ya konuşan Özgür Özel, CHP Gaziantep il teşkilatına büyükşehir adayının etrafında birleşilmemesine yönelik yapılan eleştirinin ardından Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Umut Yılmaz ile ilgili bir itirafta bulundu.

Özel açıklamasında, “Biz Gaziantep’te 1 milyon nüfuslu merkez ilçeyi aldık. Şehitkamil’i aldık. Orada, pırlanta gibi bir adayımız var. O adayımızı belirlerken bile türbülansı çok aşamadık. Bir sürü sıkıntılar oldu. Oraya bakacağız. Gaziantep benim takıntı yaptığım iki ilden biri. Samsun ve Gaziantep... Bu iki şehirde partiyi birinci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider” dedi.

Muhabir: MEHMET FENER