Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi haberleri ve güncel Cumhuriyet Halk Partisi gelişmeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili tüm video, Cumhuriyet Halk Partisi fotoğrafları ve Cumhuriyet Halk Partisi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SİYASET

Önceki Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilinin rutin kontrol sırasında kalpte 3 damar tıkanıklığı olduğu öğrenildi.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Binasında toplanan parti yetkilileri, Şehitkâmil için yapılacak hizmetlerin bir kısmını duyurdu.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Erdoğan ile yüz yüze görüşeceğim, kutuplaşmayı kırmak için adım atacağımıza inanıyorum" dedi.

SAĞLIK

CHP lideri Özgür Özel, 3 günde 3 ameliyat geçirdi. Özel neden ameliyat oldu? İşte detaylar…

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, Gazeteci İsmail Küçükkaya Halk TV’de ile bir araya gelerek seçimlere dair değerlendirmede bulundu.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir programında gaf üstüne gaf yaptı.

GÜNCEL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığı’na yıllarca hizmet veren bina yıkılıyor.

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Avukat Hasan Öztürkmen’den meclise flaş kanun teklifi. İşte detaylar…