Rıza Kocaoğlu'nun oyunculuk kariyerindeki başarısını takip eden Gözde Kocaoğlu, diziye Meltem karakteriyle renk katacak.

RIZA KOCAOĞLU'NUN BAŞARILI KARİYERİ

Ara başlık Rıza Kocaoğlu, Tuzak, Çukur, Kuzey Güney, İçerde ve Zeytin Ağacı gibi sevilen dizilerdeki rolleriyle Türk televizyon dünyasında tanınan bir isim haline geldi. Özellikle 'Aliço' karakteriyle hafızalara kazınan Kocaoğlu, her projesindeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

GÖZDE KOCAOĞLU'NUN OYUNCULUK HEYECANI

Ara başlık Gözde Kocaoğlu ise abisinin izinden giderek oyunculuk kariyerine adım atıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Gözde Kocaoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle ekranlara adım atmıştı.

Kardeş

İNCİ TANELERİ DİZİSİNDE YENİ KARAKTER: MELTEM

Ara başlık Gözde Kocaoğlu, İnci Taneleri dizisine Meltem karakteriyle dahil olacak. İnci Taneleri dizisinin yeni bölümlerinde seyirci karşısına çıkacak olan Meltem karakteriyle Gözde Kocaoğlu, izleyicilere oyunculuk yeteneğini sergileyecek.

GÖZDE KOCAOĞLU'NUN YENİ HEDEFİ

Ara başlık Gözde Kocaoğlu'nun, İnci Taneleri dizisindeki performansıyla sektördeki yerini sağlamlaştırmayı ve abisi Rıza Kocaoğlu gibi başarılı bir oyunculuk kariyeri sürdürmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Editör: Mehmet FENER