Somer Sivrioğlu'dan Çarpıcı İtiraf! MasterChef Türkiye'nin ünlü jürisi Somer Sivrioğlu, Serhat ve Güzide Hakkında Şoke Eden Açıklamalarda Bulundu…

MasterChef Türkiye'nin ünlü jürisi Somer Sivrioğlu, Berfu Yenenler'in yönettiği Talk Show Perileri programına konuk oldu ve yarışmanın perde arkasındaki sırları açıkladı. Özellikle Serhat Doğramacı ve Güzide'nin isimlerini anarak sosyal medyada büyük bir çalkantı yarattı.

Sosyal Medyayı Sarsan İtiraf!

MasterChef Türkiye'nin başarılı jürisinden Somer Sivrioğlu, Berfu Yenenler'in moderatörlüğünü üstlendiği Talk Show Perileri programında, program dışında pek bilinmeyen detayları paylaştı. Özellikle Serhat Doğramacı ve Güzide ile ilgili yaptığı itiraf, izleyicileri şaşırttı.

Serhat'a İlk Günlerde Gıcık Olmuş!

Berfu Yenenler'in "MasterChef'te en sinir olduğun yarışmacı kimdi?" sorusuna karşılık veren Somer Şef, ilk olarak Serhat Doğramacı'nın adını dile getirdi. İlk tanıştıklarında Serhat'a karşı hissettiği rahatsızlığı açıklayan Sivrioğlu, "İlk başlarda Serhat'a bayağı gıcık olmuştum. Çünkü geldi, ukalalık yaptı falan ya ben çok rahat yaparım diye. Sonra tanıdıkça çok sevdim tabii." şeklinde konuştu.

Somer Sivrioğlu, Talk Show Perileri Programına Konuk Oldu

Güzide'nin Elenmesine Üzülen Somer Şef

Somer Sivrioğlu, Güzide ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzide'nin yarışmanın başında bilerek elenmesine üzüldüğünü ifade eden ünlü şef, yarışmacılara olan sinirini potansiyellerini ortaya koyamamalarından kaynaklandığını söyledi. Özellikle öğretmenlik güdüsüyle yarışmacılara destek olmaya çalıştığını belirtti.

İsim Vermekten Kaçındı!

Somer Şef, yarışmada sinir olduğu bir diğer yarışmacının ismini ise açıklamaktan kaçındı. İlk sezondan bir yarışmacı olduğunu belirten şef, ismini paylaşmamak konusunda kararlıydı.

MasterChef Türkiye'nin kulislerinde yaşanan bu çarpıcı itiraflar, izleyicileri büyük bir merak içinde bıraktı. Somer Sivrioğlu'nun açıklamaları, MasterChef severler için oldukça ilgi çekici detaylar barındırıyor. Programın gelecek bölümlerinde neler yaşanacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Muhabir: Bahri Uçar