Sosyal medya da gündem olan ve taraftarların da tepkisini çeken bu durum, birçok taraftarın isyan etmesine neden oluyor.

Geçtiğimiz gün oynanan Gaziantep FKHatayspor ve Konyaspor Fenerbahçe karşılaşmaları da küme düşme ihtimali olan bütün takımları olduğu gibi Gaziantep FK’yı da yakından ilgilendiriyordu. Gaziantep FK – Hatayspor karşılaşmasının beraberlikle sonuçlanması ve son 10 dakikalık periyotta kaçırılan penaltı ile birlikte Gaziantep FK’lı taraftarlar isyan bayrağını çekerken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte, gözler Konyaspor – Fenerbahçe karşılaşmasına çevrilmişti.

BERABERLİK FENERBAHÇE’YE HÜZÜN, GAZİANTEP FK’YA UMUT OLDU

Puan Drm

Konyaspor Fenerbahçe karşılaşmasında da durum değişmedi ve karşılaşma 0-0’lık skorla tamamlandı. Bu durum Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutlarını tamamen bitirse de Gaziantep FK’nın Süper Lig’de kalma umutlarını ise yeşertti. Son dakikalarda Konyaspor’un attığı golle Gaziantep FK taraftarları bütün umutlarını yitirmişken, golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi ise Gaziantep FK taraftarlarını bir nebze de olsa mutlu etti.

GAZİANTEP FK KÜME DÜŞECEK TAHMİNİ

Thmn

Sosyal medyada son günlerde sık sık gündeme gelen Gaziantep FK, küme düşmeme mücadelesi veren takımların başında geliyor fakat aldığı kötü sonuçlarla küme düşme potasından bir türlü sıyrılamıyor. Sosyal medya da bir taraftar ilginç bir tahminde bulunarak, hangi takımların küme düşeceğini ve hangi takımın ise düşmeyeceğini söyledi. Taraftara göre, küme düşecek takımlar, Hatayspor, Gaziantep FK ve İstanbulspor, Pendikspor ise küme düşmeyecek.

Pendikspor, Süper Lig’in son haftasında Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak.

Muhabir: MEHMET FENER