Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktı. Gaziantep FK 24 puana, Kayserispor ise 28 puana yükseldi. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, kazanamadıkları için hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti. Sumudica, “Öncelikle oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum ama maalesef galibiyeti getiremedik. Beraberlik normal bir sonuç olarak görülebilir. İki takımın da pozisyonları oldu ama bizimki daha netti. Ligde kalıcı olmak istiyorsak önümüzdeki hafta İstanbulspor maçını kazanmalıyız. Kolay bir maç olmayacak ama elimizden geleni yapacağız. Her puan kıymetli ama 3 puan şart. Ardından da Samsunspor maçımız var. Yukarıyla aramızda 2-3 puan var, çok kötü bir durumda değiliz” dedi.

“Hakemlerden şikayetçiyim”

Sumudica, hakem performansından da memnun olmadığını dile getirdi. Sumudica, “Bugün hakemleri de tenkit etmek istiyorum. Ben en ufak bir harekette bana hemen kart çıkartıyorlar. Ceza almamak için ne yapmam lazım bilmiyorum. Maxim’in pozisyonu penaltıydı bence ama hakem VAR’a bakmadı. VAR’da Halil Umut Meler vardı, neden çağırmadı anlamadım. Bugün takımda Papy, Ogün, Gradel ve Jevtovıc gibi önemli isimler yoktu. Bu aralar her şey bize ters gidiyor gibi. Avrupa’da hakemler saha kenarına gelip teknik adamları uyarıyor ama ben sadece zamanı gösterdiğim için sarı kart alıyorum” şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe maçı çok zor olacak”

Kupadaki Fenerbahçe maçı hakkında da konuşan Rumen teknik adam, kendilerini çok zor bir maçın beklediğini söyledi. Sumudica, “Fenerbahçe maçı çok zor bir maç. Takımımızda çok fazla eksik var. Bazen ne yapacağımı, nasıl yapacağımı şaşırıyorum. Elimizde çok dar bir kadro var. Fenerbahçe maçında da bazı rotasyonlar yapabiliriz. Fenerbahçe ligde de kupada da farklı kadrolarla oynuyor. Bu yüzden bizim için zor bir maç olacak” ifadelerini kullandı.