Son bölümde yaşanan ödül mücadelesi ve eleme düellosu, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Ancak bu sefer, Murat Ceylan'ın beklenmedik açıklaması ve eleme sisteminde yapılan değişiklik herkesi şaşırttı.

Adaya Veda Edilmeyen İlk Hafta!

Survivor All Star'ın son bölümünde alışılagelmişin dışında bir durum yaşandı. Eleme düellosunda Turabi, Sercan Özgür ve Bozok'un eşleşmeleri belirlenmişti, ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Murat Ceylan'ın, Bozok'un sakatlığı nedeniyle düelloya çıkamayacağını açıklaması, geceye damgasını vurdu. Bu durumda, Sercan, Turabi ve Özgür mücadele etti.

Düellonun Ardından Şampiyon Belli Oldu!

Eleme düellosunda 6 sayıya ulaşan yarışmacının adaylığının düşeceği oyun heyecanla izlendi. İlk olarak Sercan ve Turabi karşı karşıya geldi. Düelloda Özgür 6, Sercan 4 ve Turabi 6 sayıya ulaştı. Bu sonuçla Turabi ve Özgür, eleme potasından çıkmayı başardı. Gecenin kaybedeni ise Sercan oldu ve erkek eleme haftasında Sercan ile Bozok'un düellosu için beklemeye başladık.

Sercan: "Huzurluyum, Güzel Mücadelemi Verdim"

Düellonun ardından kaybeden Sercan, duygusal bir açıklama yaparak, "Huzurluyum, güzel mücadelemi verdim. Onlarla oynamak keyifliydi. Turabi ile iki haftadır biraz tartışmalar yaşasak da bu mücadeleden sonra en kendisine barış çubuğu götürmek istiyorum. Bu iki haftayı aramızdaki buzları eriterek geçirirsek, kadınlar haftasını güzel geçirirsek erkek haftasına güzel gireceğimizi düşünüyorum. Bozok'a da geçmiş olsun diyorum." şeklinde konuştu.

Survivor'da Ödülü Kırmızı Takım Kazandı!

Eleme düellosundan önce, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Survivor ödül oyununda hız, denge ve güç performansları sergilendi. Yiyecek ödülü için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, parkurda adeta sınırlarını zorladı. Ogeday-Ersin karşılaşması son etapta yaşandı, ve Ersin rakibine karşı sayı alarak kırmızı takıma ödülü kazandırdı. Böylece geceyi kırmızı takımın zaferiyle tamamladık.

Muhabir: MEHMET FENER