Gaziantep’te dün belediye eliyle sabit fiyatlı ucuz kurban satışına başlayacaklarını duyuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu kez baklava-yemek fiyatlarına el atacağını duyurdu.

Tahmazoğlu Bu Kez Baklava Yemek Fiyatlarına El Atıyor (3)

Gaziantep’te birlikler tarafından açıklanan kurban fiyatlarına tepki göstererek belediye eliyle sabit fiyatlı ucuz kurban satışına başlayacaklarını duyuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beton santrali ile ilgili çalışmaların da son aşamaya geldiğini belirtti.

TAHMAZOĞLU KURBANLIKTAN SONRA BAKLAVA-YEMEK FİYATLARINA DA EL ATIYOR

Kentteki yemek-baklava fiyatlarındaki pahalıkla ilgili çok şikayet aldıklarını belirten Tahmazoğlu, yemek ve baklava sektöründeki firmalara çağrıda bulunarak, “Lütfen fiyatları gözden geçirerek gerekli indirimleri yapalım. Aksi takdirde bu alanlarda Şahinbey Belediyesi olarak gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

İşte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun o açıklaması:

İşte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun O Açıklaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  dün belediye eliyle sabit fiyatlı kurban satışına başlanacağını duyurmuştu.

Kurbanlık fiyatları ise;

Mor Toklu: 200 TL

Van Beyazı: 210 TL olarak belirlenmişti.

Tahmazoğlu Bu Kez Baklava Yemek Fiyatlarına El Atıyor (2)

Tahmazoğlu, kurban fiyatlarının bayrama kadar sabit kalacağını belirterek, vatandaşların uygun fiyatlı kurbanlıkları, “Dumlupınar Mahallesi, Yeşilvadi Bulvarı, Şahinbey Parkı yanı, Akkent Mahallesi, 12 No'lu Cadde (Şahinbey Millet Camii civarı) noktalardan temin edebileceğini bildirmişti. 

Kaynak: BAHRİ UÇAR