AK Partili meclis üyesi görevinden istifa etti AK Partili meclis üyesi görevinden istifa etti

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 55'lik rekor bir oy oranı ile yeniden Şahinbey Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tahmazoğlu’nun mazbata alma törenine o isim de katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve halkın isteği doğrultusunda Şahinbey Belediye Başkanlığına 4’üncü kez aday gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Büyükşehir ve İl Belediyeler arasında en fazla oyu alarak yeni bir rekora daha imza attı.

Tahmazoğlu Mazbatasını Aldı

Gaziantep’te en yüksek oyu alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Tahmazoğlu’nun mazbata törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ve Mehmet Eyüp Özkeçeci, seçim öncesinde istifa eden eski il Başkanı Murat Çetin,  İl Başkanvekili Murat Şerbetçi, Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, il ve ilçe yönetimleri katıldı.

Mazbatasını alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönemde de Şahinbey ve Gaziantep’e hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Bahri Uçar