Uçak bileti alacak vatandaşlara müjdeli haber Türk Hava Yolları’ndan geldi. Türk Hava Yolları, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası başlattı. İşte detaylar…

THY’DE YÜZDE 40'A VARAN İNDİRİM KAMPANYASI!

Türk Hava Yolları, 14 Şubat Sevgililer Günü için harika bir sürpriz yaptı. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, sevgililer gününe özel yüzde 40’a varan indirimli biletler sunuyor.

THY, SEVGİLİLERİ UÇURUYOR

Türk Hava Yolları, sevgililer günü için özel bir kampanya hazırladı. 12 Şubat-16 Şubat 2024 tarihleri arasında bilet alan yolcular, 12 Şubat-31 Mart 2024 tarihleri arasında yüzde 40’a varan indirimle uçabilecek. Bu kampanya, hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlar için geçerli.

THY, SEÇİLMİŞ DESTİNASYONLARDA İNDİRİM YAPIYOR

Türk Hava Yolları, sevgililer günü kampanyası kapsamında, seçilmiş destinasyonlarda daha fazla indirim sağlıyor. Bu destinasyonlar arasında Paris, Roma, Londra, New York, Dubai, Bangkok, Tokyo gibi dünyanın en popüler şehirleri yer alıyor.

THY, BİLET ALMAK İÇİN NASIL BAŞVURULUR?

Türk Hava Yolları’nın sevgililer günü kampanyasından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, THY’nin resmi web sitesine veya mobil uygulamasına girip, istediğiniz destinasyonu ve tarihleri seçmek. Böylece, yüzde 40’a varan indirimli biletlerinizi kolayca alabilirsiniz.

Muhabir: BAHRİ UÇAR