Trabzonspor 2024-2025 sezonunda etkisiz bir performans ortaya koydu. Özellikle deplasman maçlarında oldukça kötü bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, yeni sezon yapılanması için kolları erken sıvadı. Trabzonspor, yeni sezonda yedek kaleci pozisyonu için Gaziantep FK’nın oyuncusunu düşünüyor.

SEZONA KÖTÜ BAŞLADI, KÖTÜ BİTİRDİ

Trabzonspor Hayal Kirikligiyla S

Trabzonspor son olarak Fatih Tekke ile anlaşmış sezonun son bölümünde ise kötü bir performans ortaya koymuştu. Sezona umutlu başlayan Trabzonspor’un sezonun devamında bu denli kötü bir performans göstermesi ise taraftarların tepkisini çekti. Sezona Şenol Güneş ile başlayan Trabzonspor istediği etkiyi alamamasının ardından eski oyuncusu Fatih Tekke ile yola devam etme kararı almıştı.

GAZİANTEP FK’DAN BURAK BOZAN’I DÜŞÜNÜYORLAR

Burak Bozan

Fatih Tekke liderliğinde yeni sezon yapılanmasını gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor birçok farklı mevkiine transfer gerçekleştirecek. Bu transferlerin başında ise yedek kaleci pozisyonu geliyor. Yedek kaleci pozisyonu için ilk olarak Gaziantep FK’nın kalecisi Burak Bozan’ı düşünen Trabzonspor’da Fatih Tekke’nin de transfere onay vermesi ve oyuncuyu beğenmesi ile önümüzdeki günlerde Gaziantep FK ile iletişime geçilmesi bekleniyor.

Kaynak: Mehmet Fener