AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında hayata geçen gençlere evlilik desteği projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı’nın aynı zamanda gençlerin yüzyılı olacağını belirten Gül, “150 bin lira faizsiz kredi desteğiyle aile olma yolunda ilk adımı atan gençlerimizin yanında olacağız.” dedi.

GENÇLERE EVLİLİK DESTEĞİ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Aile ve Gençlik Fonu kapsamında sağlanacak faizsiz kredi desteği uygulamasının başvurularının başladığını söyledi. Abdulhamit Gül, projenin ilk etapta Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinin yanı sıra 4 ilde hayata geçirildiğini söyledi.

Gençlerimiz için ne yapsak azdır. Gençlerimizin yanında olmaya, Türkiye Yüzyılı’nı gençlerin yüzyılı yapmaya devam edeceğiz. Milletimize ne söz verdiysek, AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak gerçekleştireceğiz. İşçimizin, memurumuzun, gençlerimizin, emeklilerimizin, büyüklerimizin, kadınlarımızın tüm meselesini, sorunlarını çözmeyi sürdüreceğiz.”

KAHRAMAN EMMİOĞLU’NA TAZİYE

“Türk siyasetinin önemli isimlerinden ve millî görüş partilerinde çok önemli hizmetlerde bulunmuş büyüğümüz Kahraman Emmioğlu Beyefendi’nin vefat haberini teessürle öğrendik. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak 1994’te bayrağını asma, seçim çalışmasında bulunma, beraber çalışma imkânı bulduğum, Sayın Cumhurbaşkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Genel Sekreterlik görevinde bulunan çok değerli ilim adamı ve siyaset insanı Kahraman Emmioğlu ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gaziantep'imize, bütün sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”