UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii'de yayınlanacak. Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’dan yayınlanacak.

Futbolseverlerin sevindiren bu haberin ardından futbolseverler tarafından TRT Tabii nedir? Dijital platform Tabii nasıl kullanılır? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…

UEFA maçları TRT ve Tabii'de

TRT, futbola olan büyük desteğini bir kez daha göstererek, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak.

Türk takımlarının heyecan verici mücadeleleri ise şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak. Daha fazla sayıda maç ise yalnızca TRT’nin yeni dijital platformu tabii üzerinden izlenebilecek.

TRT Tabii nedir? Dijital platform Tabii nasıl kullanılır?

Futbolseverlerin sevindiren bu haberin ardından TRT'nin çevrim içi ortamda erişilebilen Tabii isimli yeni hizmeti merak uyandırdı. İnternet kullanıcıları, Avrupa maçlarının yayınlanacağı Tabii'nin ne olduğunu ve nasıl kullandığını araştırmaya başladı. İşte detaylar…

TRT Tabii nedir?

Trt Tabii Nedir

TRT tarafından sunulan Tabii uygulaması dizilere, filmlere, belgesellere ve çocuklara yönelik içeriklere ev sahipliği yapan bir dijital bir yayın platformudur. Platformun yazılımı ve tüm teknik altyapısı, Türk mühendislerden oluşan TRT ekibi tarafından hazırlandı.

Tabii nasıl kullanılır?

Tabii sitesini ziyaret edin.

"Keşfetmeye Başla" butonuna basın.

E-posta adresinizi yazın.

Bir şifre belirleyin.

"Sonraki" butonuna basın.

Ekrandaki talimatları uygulayın.

Hesap oluşturduktan sonra kütüphanedeki içerikleri izlemeye başlayabilirsiniz.

Tabii İçerikleri

TRT Tabii platformunda yer alan bazı içerikler şöyle:

Hür

Altay

Kapı

Akif

Şebeke

Son Gün

Derin Mor

Üniversdeli

Koyu Beyaz

Aşkımız Yeter

Yangın Günleri

Eyvah Ramazan Bey

Mahsusa Trablusgarb

Modern Doğu Masalları

Şanzelize Düğün Salonu

Mevlana Celaleddin Rumi

Organizasyon Bizim İşimiz

1973 Biltmore Oteli Cinayeti

Muhabir: Bahri Uçar