Gaziantep’te, bir inşaat firmasının iş kamyonunun frenleri bozuldu ve sonuç olarak korkunç bir kaza meydana geldi. Kamyon, kontrolünü kaybederek yokuş aşağı indi ve önünde bulunan altı otomobili ezip geçti. Kazada çok sayıda kişi yaralandı ve hastanelere kaldırıldı.

SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELEN KORKUNÇ KAZA

Şahinbey’de Şehrin Göbeğinde Feci Kaza! (3)

Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Özdemir Caddesi’nde sabahın erken saatlerinde meydana gelen bu korkunç kazada, adeta can pazarı yaşandı. İnşaat firmasına ait olan ve seyir halinde olan iş kamyonunun frenleri patladı ve yokuş aşağı inerek önünde bulunan araçları süpürdü.

KAMYON KAZASI ÇAMLICA MAHALLESİ’NE DEHŞETi YAŞATTI! 

Şahinbey ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’ndeki Özdemirbey Caddesi üzerinde bulunan Ali Erçelebi Camii önünde meydana gelen bu kaza, görenleri dehşete düşürdü. 27 R 5812 plakalı iş makinasını taşıyan kamyonun frenleri patladı ve sonuç olarak kontrolünü kaybetti.

KAMYON KAZASINDA 6 OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Şahinbey’de Şehrin Göbeğinde Feci Kaza! (1)

Henüz ismi öğrenilemeyen kamyon şoförü, direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve önünde seyir halinde olan altı otomobile çarptı. Kamyon devrildi ve kasasındaki küçük iş makinası savruldu. Olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

KAMYON KAZASINDA 6 YARALI

Özdemir Caddesi’ndeki feci kazada, ilk belirlemelere göre, 2’si ağır olmak üzere toplamda 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.