Nihayet kazandık. Lig’de düşme potasında yer alan ve haftalardır galibiyete hasret Gaziantep Futbol Kulübü evinde Beşiktaş'ı devirerek galibiyet hasretine nihayet son verdi.

Geçtiğimiz hafta Sumudica’nın ayrılması ile takımın başına Selçuk İnan’ı getiren Gaziantep Futbol Kulübünün yaptığı bu kan değişimi ilk maçta meyvelerini verdi. 9 haftadır iç sahada kazanamayan kırmızı siyahlı ekibimiz Beşiktaş karşısında mükemmele yakın bir oyun ortaya koyarak 3 puanın sahibi oldu ve bir nefes aldı.

Selçuk hocanın gelişi ile kırmızı siyahlı ekibimizin önde yaptığı baskı maç boyunca pozisyon bulmamıza katkı sağladı. Bunun yanı sıra oyuncuların maç içinde birbirlerinin açıklarını kapatması ve rakibe göre serf ve agresif futbol oynamaları galibiyetin gelmesinde büyük bir pay sahibi oldu. Haftalardır takıma kırgın olan seyircilerinde oyuna girmesi ve rakibe baskı yapması ile galibiyet kaçınılmaz oldu.

Şimdi ise yapmamız gereken şey bu galibiyete yenilerini eklemek. Lig’de 15.sıraya çıktık ama alt tarafta puanların hepsi birbiriyle aynı durumda. Özellikle rakiplerimiz ile evimizde oynayacağımız maçlarda yapmamız gereken tek şey o maçları kazanmak olacak. Beşiktaş karşısında oynadığımız oyunu biraz daha geliştirip oynarsak kazanamayacağımız veya puan alamayacağımız takım olamaz.