Dalgacıoğlu, “Şahinbey ilçemizin kaderini belirleyecek olan yerel seçimlere saatler kaldı. Artı söz de karar da milletin. Böylesine önemli bir seçime giderken, tüm vatandaşlarımıza iradelerini sandığa yansıtmaları ve oylarına sahip çıkmaları çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Çok güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini kaydeden Dalgacıoğlu, tüm Gaziantep halkına teşekkür etti. Dalgacıoğlu, “Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’te adım atmadık sokak, cadde, mahalle sıkmadık ve kucaklaşmadık hiç kimse bırakmadık. Çok şükür gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Bu da bizi çok mutlu etti. Yeniden Refah Partisi, artık halkın gönlüne girdi” açıklamasını yaptı.

Başkan Dalgacıoğlu’ndan Vatandaşlara Çağrı

Dalgacıoğlu, “Bizler Yeniden Refah Partisi olarak önce ‘Ahlak’ ve ‘Maneviyat’ diyerek yola çıktık. Ahlaklı Belediyecilik anlayışı ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışıyla yapılan belediyeciliktir. Belediyenin parasını harcarken ‘Kendi şahsi parasını harcamaktan daha hassas davranan’ belediyeciliktir. Bize emanet edilen her bir kuruşu, ‘Tüyü bitmemiş yetimin hakkını asla yedirmeyiz’ diyen belediyeciliktir. ‘Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak yapan kadroların olduğu belediyeciliktir. İnşallah Şahinbey’de ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışını yeniden hakim kılacağız” şeklinde konuştu.

Şahinbey’deki sorunları çok iyi bildiklerini kaydeden Dalgacıoğlu, “İlçemizde yaşanan sorunları bildiğimiz gibi çözüm önerilerini de çok iyi biliyoruz. Her sorunun çözümü hazır. Bu sorunların çözülmesi için Şahinbey İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Artık herkesin mutlu olduğu, yüzlerin güldüğü, çocukların yatağa aç girmediği, gençlerin işsiz kalmadığı bir Şahinbey’i halkımızla iç içe el ele, omuz omuza birlikte ve beraberlik içerisinde inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: BAHRİ UÇAR