UNESCO'nun Yaratıcı Şehirler Ağı'na gastronomi alanında Türkiye'den dahil edilen ilk şehir olan Gaziantep'te festival coşkusu tüm Hızıyla devam ediyor. Sanat ile gastronomiyi buluşturan etkinliklerin merkezi Festival Park'ta adresli Lezzet Sokağı, Gaziantep'in eşsiz yemek kültürü, el işlerinin ve çeşitli canlılarla buluşuyor.
Başkan Fatma Şahin, alanı gezerek stantları ziyaret etti, mevcutla sohbet etti ve sahnelenen gösterileri ilgiyle izledi. Festival boyunca yoğun ilgi gören Lezzet Sokağı, toplamda 170 stantla sokak lezzetinden ev yemeklerine, el işi yerel tatlara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.
Çocuk oyun alanları, gastronomi atölyeleri ve konser alanlarıyla bağışlanan Festival Park, festivalin son gününe kadar yönetimine dolu bir program sunmaya devam edecek.