CHP lideri Özgür Özel, 3 günde 3 ameliyat geçirdi. Özel neden ameliyat oldu? İşte detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 3 günde 3 ameliyat geçirdi. Özel neyden ameliyat oldu? İşte detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkanı Özgür Özel'in 3 günde 3 ameliyat geçirdiği açıkladı. CHP'den yapılan açıklamada Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ÖZGÜR ÖZEL SES TELLERİNDEN VE GÖZLERİNDEN AMELİYAT OLDU

CHP'den yapılan açıklamada Özel'in yerel seçimlerin ardından önceden planlandığı üzere 5 Nisan'da ses tellerinden bir operasyon geçirdiği, 7 ve 8 Nisan'da ise gözlerinden mercek ameliyatı olduğu duyuruldu. Açıklamada Özgür Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği de belirtildi.

CHP tarafından yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, daha önceden planlandığı üzere 5 Nisan günü ses tellerinden bir operasyon geçirmiş, 7 ve 8 Nisan günleri ise gözlerinden mercek ameliyatı olmuştur. Ameliyatları başarıyla gerçekleşen Özel'in sağlık durumu iyi olup, taburcu edilmiştir." denildi.

Gaziantep Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Oğuzeli, Nurdağı ve Yavuzeli Nöbetçi Eczane | 29 Nisan 2024 Pazartesi Gaziantep Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Oğuzeli, Nurdağı ve Yavuzeli Nöbetçi Eczane | 29 Nisan 2024 Pazartesi

  

Muhabir: Bahri Uçar