Hastalık Haberleri

hastalık haberleri ve güncel hastalık gelişmeleri, hastalık ile ilgili tüm video, hastalık fotoğrafları ve hastalık haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay konu hakkında bilgiler verdi.

GÜNCEL

Air India Express, 100’den fazla kabin memurunun aniden hastalık izni alması nedeniyle 90’dan fazla uçuşu iptal etmek zorunda kaldı.

SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog Müjde Yahşi konu hakkında önemli bilgiler verdi.

SAĞLIK

Her yaştan kadında görülebilen bu hastalık, erken evrelerde genellikle herhangi bir belirti vermemesi nedeniyle "sinsi" olarak biliniyor.

SAĞLIK

Ülke genelinde son günlerde sıcaklıkların belli bir seviyeye ulaşmasıyla yaşanan sıcaklık artışları kalp ve tansiyon hastalıklarını tetikliyor.

SAĞLIK

Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümünden Prof. Dr. Fevzi Sefa Dereköy, önemli açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Can konu hakkında önemli bilgiler verdi.

SAĞLIK

Bahar mevsiminin gelmesi ile polen gibi alerjik etmenlere daha fazla maruz kalan hastalarda çeşitli alerjik hastalıklar ortaya çıkabilmektedir. İşte detaylar…

SAĞLIK

Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak sedef hastalığı hakkında bilgiler verdi.

SAĞLIK

Dr. Nazlı Karakullukçu Çebi, çocuklarda mevsim geçişlerinde sıkça görülen ishal problemi hakkında açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK

Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi Hekimi Uzm. Dr. Büşra Topuz Türkcan “17 Nisan Dünya Hemofili Günü” kapsamında önemli bilgilendirmelerde bulundu.

DÜNYA

Nijerya'nın Kano eyaletinde "teşhis konulamayan hastalık" nedeniyle 45 kişi hayatını kaybetti.