Fenerbahçe’de sezon başında gerçekleştirilen seçimle beraber başklanlığa seçilen Sadettin Saran ve yönetimi, Teknik Direktör Tedesco’nun da önerisi neticesinde ara transfer dönemi için çalışmalara erken başladı. Fenerbahçe’nin oynadığı maçlarda En-Nesyri’den verim alınamaması ve John Duran’ın da sakatlığı sebebiyle ara transfer döneminde santrafor transfer etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Fenerbahçe’ye Dünya Yıldızı Santrafor
Fenerbahçe’de santrafor mevkii için çalışmalar hız kazanırken, dünyaca ünlü santrafor Robert Lewandowski içinde yeşil ışık yakıldı. Ali Koç döneminde de görüşülen Robert Lewandowski’nin menajeri ile tekrar temasa geçildi. Henüz Barcelona’dan sözleşme uzatma teklifi almaya Robert Lewandowski’nin Ali Koç dönemine göre Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimalinin daha yüksek olduğu düşünülüyor.
Barcelona Sözleşme Uzatmadı
Saran ve yönetimi tarafından yapılan görüşmeler neticesinde Robert Lewandowski’nin menajerine, Fenerbahçe’ye transfer olup olmamak konusunda arzusu soruldu. Buna henüz tam bir yanıt vermeyen ve anlaşmaya dair herhangi bir yol kat etmeyen Robert Lewandowski’nin önümüzdeki günlerde konuya dair Barcelona’nın tutumuna göre geri dönüş yapması bekleniyor. Robert Lewandowski’nin Barcelona ile sözleşmesi bu sezon sonuna kadar devam edecek.



