AK Parti’de istifa yaşandı. Yaşanan istifada uzun yıllardır AK Parti’de görev yapan o isim sosyal medya hesabından istifasını duyurdu.
AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, 2017 yılından beri sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla kamuoyuna açıkladı.
BÜYÜK ONUR VE GURUR İLE YÜRÜTÜLEN GÖREVİNDEN AYRILDI
Mehmet Bayar, yaptığı sosyal medya paylaşımında, "2017'den itibaren 7 yıldır büyük bir onur ve gurur ile yürütmüş olduğum AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı görevimi, AK Parti Genel Merkezimizle yaptığımız istişareler sonucu İl Genel Meclisi üyeliği adaylığı için bırakmış bulunuyorum. Bugüne kadar birlikte görev yaptığım tüm Başkanlarıma ve Vekillerime, tüm teşkilatımıza ve özellikle de Merkez İlçe Teşkilatıma sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Uşak halkından ve teşkilatımızdan çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerini bekliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
AK PARTİ'DE YENİ DÖNEME GEÇİŞ ÖNCESİ ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİM
Mehmet Bayar'ın istifası, AK Parti Uşak Merkez İlçe Teşkilatı'nda önemli bir değişimi beraberinde getirirken, yeni dönem öncesinde partideki dinamiklerin ve isimlerin şekillenmesi bekleniyor.
Yaşanan istifa kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, siyasi dengelerin değişip değişmeyeceğini ise zaman gösterecek. Herkes merakla önümüzdeki süreçte neler yaşanacağını bekliyor.