Teknoloji ve İnovasyonun Peşinde Kariyer Sohbetleri” adlı etkinlik, 22 Şubat’ta GAÜN Mühendislik Fakültesi Kongre Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Üniversitelerde açılacak yeni programlar açıklandı: İşte açılacak 71 bölüm Üniversitelerde açılacak yeni programlar açıklandı: İşte açılacak 71 bölüm

ULUSLARARASI DESTEK Etkinlik kapsamında, İsviçre merkezli global şirketlerin üst düzey yöneticileri, depremden etkilenen mühendislik öğrencilerine teknoloji ve bilgisayar desteği sağlayacaklar. Bu destek, öğrencilerin eğitimlerine ve kariyerlerine katkıda bulunmayı hedefliyor ve mühendislik öğrencilerinin teknolojiye erişimini genişletmeyi amaçlıyor.

KARİYER VE AKADEMİK FAALİYETLERE DESTEK Dernek, ayrıca staj, iş ve diğer akademik faaliyetler konusunda da öğrencilere yardımcı olacak. Bu destek, öğrencilerin kariyerlerini, projelerini ve diğer akademik faaliyetlerini daha verimli bir şekilde yürütmelerine olanak sağlamayı hedefliyor. Bu, genç mühendis adaylarının kariyerlerinde önemli bir adım olacak.

Kaynak: Haber Merkezi