Gaziantep Ak Parti il başkanlığımız tarafından 6.olağan kongrelerimiz 5 ilçemizde yapıldı bir bayram havasında geçen kongreler Oğuzeli, Nizip, Karkamış, Nurdağı ve araban kongreleri il başkanımız Eyüp Özkeçeci’nin başkanlığında bir bayram havasında gerçekleşti.

abdulhamit gül ile ilgili görsel sonucu

16 yıldır ak parti kongreler yapılır.

 Hiç bir gün sen ben kavgası olmamıştır

Hani derler ya at sahibine göre kişner yani şahlanır bu gün Allaha şükür Türkiye’ nin başında orta doğunun lideri ak partinin genel başkanı cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var başta.

 Şunu samimi olarak ifade etmeliyim ki Allah bu ülkenin başından recep Tayyip Erdoğan gibi lideri eksik etmesin

Geçmiş iktidar dönemlerinde hiçbir siyasi irade ülkenin geleceği için önüne bir hedef koyamamıştır koyamamıştır.

Ama Türkiye’nin başına öyle bir lider geldi ki 2023 hedef,2053,2071 hedef planlanıyor.

İşte bazı güçler bunu hazmedemiyor ama bu asil millet liderinin etrafında kenetlendi hiç boşa uğraşmayın.

16 yıl önceki iktidarlarda akşam yatar sabah kalktığımızda fabrikalar kapanırdı, yuvalar yıkılırdı, intharlar olurdu neden istikrar yoktu ortaya somut bir hedef koyamıyorlardı.

Evet, sevgili genç kardeşlerim sizlere sesleniyorum bu 16 yıl önceki iktidarları bir araştırın dedelerinizden babalarınızdan dinleyin.

özkeçeci ile ilgili görsel sonucu

Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeye kurtarıcı olarak geldi Allaha şükür bizim üzerimize düşen liderimizin etrafında kenetlenmek aman ha aman şu duruma hiç girmeyelim özelikle bu kongre sürecinde benim şurada görev almam lazım ben daha iyi yaparım hayır kardeşim genel merkezimiz daha iyisini bilir

Bizler madem bu davanın neferiyiz biz üzerimize düşen hizmeti yapmalıyız gerisini il başkanlığımız ve genel merkezimiz bilir.

Biz başka partilere benzemeyiz

 Çünkü reisimizin davası sen ben değil memleket meselesi mesele memleket meselesi ise gerisi teferruat. Biz bir olacağız iri olacağız diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız

Aman ha aman yine söylüyorum bize siyaset büyüklerimiz ne görev verirse biz onu yaparız çaycılık verirlerse çaycılık yaparız yeter ki bu çatının altında olalım.

Evet dedik ya kongre sürecimiz il başkanımızın başkanlığında hoş bir hava içerisinde geçiyor.

Çiçeği burnunda adalet bakanımız Abdülhamit gül dört ilçemizin kongresine katıldı. Hep birlik ve beraberlikten bahsetti. Sayın bakanımızı bu memleket çok seviyor vatandaşlarımız onu bağrına basıyor.

fatma şahin ile ilgili görsel sonucu

Vatandaşlarımız la bire bir ilgileniyor sorunlarını dinliyor yerinde çözmeye çalışıyor bu da vatandaşımızı memnun ediyor.

Gaziantep ak parti kongrelerine büyük şehir belediye başkanımız Fatma Şahin, millet vekillerimiz Ahmet Uzer,Abdulkadir Yüksel,Mehmet Erdoğan,Şamil Tayyar,Nejat Koçer,Canan Candemir Çelik, belediye başkanlarımız ilçe başkanlarımızın katılımı ile gerçekleşiyor.

Kongrelerin divan başkanlıklarına genç il başkan yardımcılarımızdan teşkilat başkanımız Serkan Emre,Tanıtım medya başkanımız Serhat Karsıgil,Seçim işler başkanımız ali kemal akdoğan yönetiyor .

Sevgi,Saygı ve Muhabbetlerimle.