Ziraat Türkiye Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ederken, gözler Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki çekişmeye çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki Gaziantep FK-Fenerbahçe eşlemesi Marius Sumudica ve İsmail Kartal’ı yine karşı karşıya getirecek.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçları Devam Ediyor!

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ederken, gözler Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki çekişmeye çevrildi. Bu kritik mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir buluşma olacak. Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki maçın tarihi, saati ve canlı yayın bilgileri merak konusu oldu.

Futbolseverlerin merakla beklediği Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı için tarih, saat ve yayın kanalı gibi detaylar, şimdiden büyük bir heyecan uyandırmış durumda.

Gaziantep FK, Fenerbahçe’yi Eleyip Adını Bir Üst Tura Yazdırmak İstiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecan sürüyor. Son 16 turunda Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan mücadelede Gaziantep FK, Fenerbahçe’yi eleyip adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Peki, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu kapsamında oynanacak Gaziantep FK - Fenerbahçe mücadelesi, 6, 7 ve 8 Şubat tarihlerinden birinde gerçekleşecek.

Bu çekişmeli karşılaşma, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Maçın canlı yayını ise A Spor kanalından izlenebilecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu Maçları Ne Zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçları, 6, 7 ve 8 Şubat tarihlerinde futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak bu karşılaşmalar, takımların bir üst tura çıkma mücadelesine tanıklık edecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanan bu heyecan, sporseverleri adeta ekrana kilitleyecek.

Marius Sumudica İle İsmail Kartal Yine Karşı Karşıya

Trendyol Süper Lig 20. hafta maçında Gaziantep FK evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmuştu ve maçın ardından Sumudica İle İsmail Kartal’ın açıklamaları gündem olmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki Gaziantep FK-Fenerbahçe eşlemesinin ardından akıllara Marius Sumudica ve İsmail Kartal geldi.  

Süper Lig 20. hafta maçında oynanan maçın ardından İsmail Kartal'la ilgili açıklamalarda bulunan Sumudica, gündem olmuştu.

 Fenerbahçe'nin kendileri karşısında zorlandığını ve maç sonunda Avrupa kupası kazanmış kadar sevindiğini de ifade eden Sumudica,  Kalyon Stadı'nın zeminini beğenmeyen İsmail Kartal için, “İsmail Kartal federasyona yazı göndersin bütün maçları sahalarında oynasın” ifadelerini kullanmıştı

 Sumudica, Fenerbahçe taraftarlarına tribünlerde fazla yer ayrılmasına da tepki göstererek “Gaziantep’in Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok” diyerek basın toplantısından ayrılmıştı.

Sumudica ve Kartal Bu Kez Kupada Karşı Karşıya

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Gaziantep FK - Fenerbahçe eşleşmesi her iki teknik direktör yine karşı karşıya getirecek. 6-7-8 Şubat tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı da yine Gaziantep'te oynanacak. Kalyon Stadı'nın zeminini beğenmeyen İsmail Kartal, takımıyla yine Kalyon Stadı'nda olacak.

Muhabir: Bahri Uçar