Çocuk Haberleri

Çocuk haberleri ve güncel Çocuk gelişmeleri, Çocuk ile ilgili tüm video, Çocuk fotoğrafları ve Çocuk haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog Selin Erekli konu hakkında bilgiler verdi.

SAĞLIK

Fransız uzmanlar 3 yaşından küçük çocuklar için ekran süresinin, gençler için ise sosyal medyanın azaltılmasını önerdi.

SAĞLIK

Şüpheli içeriklerin tanıtımından güvenlik riski oluşturmaya kadar çevrimiçi reklamlar çocuklar için birçok tehlike arz ediyor.

DÜNYA

Avrupa'ya son 3 yılda ulaşan düzensiz göçmenlerden 50 binden fazla refakatsiz çocuğun ortadan kaybolduğu kaydedildi.

SAĞLIK

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik cihazların kullanımı giderek artıyor.

SAĞLIK

Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak konu hakkında bilgiler verdi.

YAŞAM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş hayatında olan annelere yönelik önemli bir destek programının detaylarını duyurmaya başladı. Bakan Vedat Işıkhan...

ASAYİŞ

4 yaşındaki Sultan Akgül, evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

DÜNYA

Rusya'nın Çocuk Hakları Komiseri Mariya Lvova-Belova, Ukrayna tarafıyla Katar'ın başkenti Doha'da müzakereler yaptıklarını açıkladı.

SPOR

Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, "Mauro İcardi’nin Küçük Hayranları"nı paylaştı, binlerce beğeni aldı.

ASAYİŞ

14 yaşındaki çocuğun kullandığı araç, kaldırımdaki yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

SAĞLIK

Dr. Nazlı Karakullukçu Çebi, çocuklarda mevsim geçişlerinde sıkça görülen ishal problemi hakkında açıklamalarda bulundu.