Simpsonlar dizisi, yıllar önce yayınladığı bölümlerdeki öngörülerin gerçek olmasıyla ünlü. Titanic kazası, Apple Vision Pro ve daha birçok kehanette bulunan Simpsonlar dizisinde bu sefer dolar ve kripto para tahminleri dikkat çekti.

DOLAR DEĞERİNİ YİTİRECEK

Amerikan dizisi Simpsonlar, kehanetleriyle tanınıyor ve bu sefer dolar ve kripto paraları hedef aldı. Sosyal medyada gündem olan bölümde, doların değerinin düşeceği ve sanal para sistemine geçileceği belirtildi. Kararın haberine göre, Simpsonların ilgi çeken bölümünde, doların yerini sanal paranın alacağı ve 2026 yılında doların tamamen değersiz olacağı öne sürüldü. Bu tahminlerin ardından, kripto paraların gelecekteki değerleri hakkında da iddialar ortaya atıldı.

Sanko Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor Sanko Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor

KRİPTO PARA KEHANETLERİ

Simpsonlar dizisinin yeni kehanetinde kripto paralar ön plandaydı. Yatırımcıları heyecanlandıran bu kehanette, kripto para piyasasındaki tahminler ayrıntılı bir şekilde paylaşıldı. Dizinin öngörülerinde, 2024 yılında en çok değer kazanacak kripto paraların fiyatları verildi. Örneğin, şu anda 0,55 dolar olan XRP’nin Simpsonlar kehanetine göre 589 dolara çıkacağı iddia edildi. Aynı şekilde, şimdiki fiyatı 0,60 dolar olan ADA’nın da Simpsonlar’ın tahminine göre 36 dolara ulaşacağı öngörüldü.

Kaynak: Karar