Erzincan Haberleri

Erzincan haberleri ve güncel Erzincan gelişmeleri, Erzincan ile ilgili tüm video, Erzincan fotoğrafları ve Erzincan haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Ankara-Erzincan seferini yapan yolcu uçağına yapılan bomba ihbarının asılsız çıktığı belirtildi.

GÜNCEL

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden 2'sinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

GÜNCEL

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

ASAYİŞ

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan 9 işçiden birinin cenazesine ulaşıldı.

GÜNCEL

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat'ta meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan araca ulaşıldı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Mahzen-9 operasyonları"nda 6 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Elâzığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bilfer Madenciliğe ait krom madeninde meydana gelen göçük, bölgede endişeye neden oldu.

GÜNCEL

Erzincan'daki yaşanan maden faciasının ardından Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan işçiler var…

ASAYİŞ

Erzincan'da meydana gelen maden ocağı heyelanında göçük altında kalan işçileri arama çalışmaları, güvenli çalışma imkanı sağlanıncaya kadar durduruldu.

EKONOMİ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde faaliyet gösteren 15 ticaret borsası, ürün piyasası aracı kurumları (ÜPAK) çatısı altında birleşti.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'daki maden bölgesinde ikinci bir heyelan tehlikesi olduğunu ve bu yüzden arama çalışmalarının durdurulduğunu söyledi.

ASAYİŞ

İliç’teki Çöpler Altın Madeni’nde yaşanan toprak kayması sonucu 9 işçi göçük altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları dördüncü günde de devam...