Fernando Muslera Haberleri

Fernando Muslera haberleri ve güncel Fernando Muslera gelişmeleri, Fernando Muslera ile ilgili tüm video, Fernando Muslera fotoğrafları ve Fernando Muslera haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Adana Demirspor maçıyla birlikte bu sezon ligde 17. kez kalesini gole kapadı.

SPOR

Uruguay Milli Takımı, Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu açıkladı.

SPOR

Trendyol Süper Lig'de bitime 7 hafta kala lider olan Galatasaray, iç transferlerde 5 futbolcusuyla yeni sözleşme imzaladı.

SPOR

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera'nın yeni sözleşme detayları netlik kazandı. Muslera’nın maaşı belli oldu.

SPOR

Galatasaray'ın 1+1 yıllık kontrat yapacağı Muslera'ya vereceği ücret de belli oldu.

SPOR

Gizli fon dolandırıcılığı davasında pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, 4. kez hakim karşısına çıktı. İşte detaylar…

Gündem

"Fatih Terim" Fonu vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın teyzesinin oğluyla yazışmaları ortaya çıktı.

GÜNCEL

Fon vurgunu davasında mahkeme, Semih Kaya ve menajeri hakkında ocak ayındaki duruşma için zorla getirme kararı verdi.

SPOR

Spor dünyasını dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, nereli? Seçil Erzan nerede çalışıyor, ne iş yapıyor?

SPOR

Son dakika Galatasaray haberleri: Bayern Münih maçı öncesi Galatasaray’da Muslera şoku! Galatasaray, Kasımpaşa maçında sakatlanan Muslera'nın durumuna ilişkin açıklama yaptı.