Milli Boksör Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu Oldu Milli Boksör Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu Oldu

Sarı-kırmızılı kulüp, 13 yıldır takımda başarılı performansıyla adından söz ettiren Uruguaylı file bekçisiyle bir kez daha masaya oturdu. İşte, Muslera'nın yeni maaşına dair detaylar...

GALATASARAY'IN TRANSFER HAZIRLIKLARI

Yeni sezon için kolları sıvayan Galatasaray, mevcut oyuncularının sözleşme durumlarını yeniden ele alıyor. Fernando Muslera gibi kulübe uzun yıllar hizmet etmiş isimlerle yapılan görüşmeler futbol kamuoyunun dikkatini çekiyor.

MUSLERA'NIN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Galatasaray'ın kalesini uzun yıllardır başarıyla koruyan Fernando Muslera'nın mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kulüp yönetimi, tecrübeli file bekçisiyle yeni bir anlaşma sağlamak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Galatasaray yönetimi, Fernando Muslera ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Bu anlaşmanın ardından Muslera'nın sarı-kırmızılı takımda bir sezon daha forma giyeceği kesinlik kazanıyor.

MUSLERA'NIN YENİ MAAŞI

Fernando Muslera'nın yeni sözleşme kapsamında alacağı maaş da futbolseverlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Kulüp kaynaklarına göre, Muslera'nın sezon başına net 2.5 milyon euro alacağı belirtiliyor. Bu rakam, Uruguaylı kalecinin Galatasaray'daki gelecek dönemdeki maaşını yansıtıyor.

Muhabir: MEHMET FENER