Kayseri Haberleri

kayseri haberleri ve güncel kayseri gelişmeleri, kayseri ile ilgili tüm video, kayseri fotoğrafları ve kayseri haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ilde olduğu tespit edilen firari eski emniyet müdürü, kaçmaya çalışırken yakalandı.

ASAYİŞ

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına...

ASAYİŞ

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YAŞAM

Bir genç daha intihar etti… Bunalıma girdiği iddia edilen A.O.İ. (23), yalnız yaşadığı evinde kendini doğalgaz borusuna astı.

ASAYİŞ

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla çok sayıda suç kaydı bulunan cezaevi firarisi ve aranması bulunan şahıslar yakalandı.

ASAYİŞ

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde freni boşalan kamyon, 10 araca ve 4 iş yerine zarar verdikten sonra durabildi.

EKONOMİ

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, “Son 1 yılda akaryakıta yüzde 300 civarında zam geldi” dedi.

ASAYİŞ

Kayseri'de trafiği tehlikeye düşüren 3 kişiye polis ekipleri işlem yaptı.

GÜNCEL

Polis memurunun şehit olduğu silahlı kavgaya ilişkin davada 'kasten öldürme' suçundan yargılanan sanığa rekor ceza verildi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Mahzen-9 operasyonları"nda 6 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, çok sayıda kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında dört İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.