Maden Haberleri

maden haberleri ve güncel maden gelişmeleri, maden ile ilgili tüm video, maden fotoğrafları ve maden haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

ASAYİŞ

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan 9 işçiden birinin cenazesine ulaşıldı.

GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür, mâden sanatına ışık tutan eşsiz bir eser yayımladı.

YAŞAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan O Kararı Yürürlükten Kaldırdı

ASAYİŞ

Venezuela'nın Bolivar eyaletinde yasa dışı olarak işletilen bir altın madeninin çökmesi sonucu 30 kişi hayatını kaybetti

ASAYİŞ

Erzincan'da meydana gelen maden ocağı heyelanında göçük altında kalan işçileri arama çalışmaları, güvenli çalışma imkanı sağlanıncaya kadar durduruldu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'daki maden bölgesinde ikinci bir heyelan tehlikesi olduğunu ve bu yüzden arama çalışmalarının durdurulduğunu söyledi.

Gündem

Maden sahasında yaşanan kaza sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı harekete geçti.

ASAYİŞ

Adalet Bakanı Tunç, Erzincan İliç’teki altın madeninde yaşanan toprak kaymasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ASAYİŞ

Dezenformasyon Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan 'kapasite artırımı izni' Murat Kurum'dan" başlıklı haberlerin manipülasyon içerdiğini açıkladı.

Gündem

Erzincan’ın İliç ilçesindeki Çöpler Altın Madeni’nde meydana gelen felaketin ardından yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 işçinin toprak altında kaldığı Erzincan'daki maden faciası hakkında açıklamalarda bulundu