Müfredat Haberleri

müfredat haberleri ve güncel müfredat gelişmeleri, müfredat ile ilgili tüm video, müfredat fotoğrafları ve müfredat haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” adını taşıyan yeni müfredat taslağına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Tıp ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Müfredatlarının güncellenmeye başladığını duyurdu. Öneri ve itirazlar, 6 Mayıs -...

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin önümüzdeki yıl uygulanacak olan yeni müfredat ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, son zamanlarda gündemi meşgul eden müfredat değişiklikleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024-2025 eğitim öğretim yılında okullarda hayata geçirilecek yeni müfredat hakkında bilgi verdi.

EĞİTİM

​​​​​​​Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okul öncesinden lise son sınıfa kadar tüm eğitim kademelerinde yeni müfredat hazırlıklarını sürdürüyor.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliği çalışmalarında sona yaklaştıklarını ve bir sonraki Kabine toplantısına kadar detayları paylaşacaklarını belirtti.