Naci görür Haberleri

naci görür haberleri ve güncel naci görür gelişmeleri, naci görür ile ilgili tüm video, naci görür fotoğrafları ve naci görür haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Malatya'da meydana gelen ve Gaziantep'te de hissedilen 4.5 büyüklüğündeki deprem, ülkemizin deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı.

YAŞAM

Prof. Dr. Naci Görür o şehir hakkında çok kritik uyarılarda bulundu .

YAŞAM

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, son açıklamalarında bir kent üzerine dikkat çekti. Sayılan ihtimaller korkuttu.

GÜNCEL

Samsun'da meydana gelen depremin ardından, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çeken bir uyarı geldi.

GÜNCEL

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, yerel seçimle ilgili vatandaşların meydanlarda depremle ilgili bir talepte bulunmamasına sitem etti.

GÜNCEL

Türkiye'nin deprem gerçeğiyle ilgili çarpıcı uyarılarda bulunan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, korkutucu bir açıklama yaptı.

GÜNCEL

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür’den Bursa’daki depreme ilişkin korkutan uyarı: Bu fay stres biriktiriyor...

Gündem

Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen "Deprem Bölgesi Zirvesi", 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bu sabah meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından kritik bir uyarıda bulundu.

SİYASET

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, FOX TV’de katıldığı programda Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

GÜNCEL

Hakkari'de yaşanan 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından, alanında uzman isimler vatandaşları endişelendiren açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Hakkari’de yaşanan depremin ardından açıklama yapan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’den kritik uyarı: O bölgede stres yükledi!