Nedir Haberleri

nedir haberleri ve güncel nedir gelişmeleri, nedir ile ilgili tüm video, nedir fotoğrafları ve nedir haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Emeklileri ilgilendiren önemli bir düzenleme için tarih belli oldu. Yapılacak düzenlemeyle ilgili detaylar merak ediliyor. İşte beklenen refah paketinin ayrıntıları:

YAŞAM

Türkiye'nin gündemine oturan yeni bir konu, trafik polisinin bir sürücüye APP plaka sebebiyle ceza yazması gündemde en çok konuşulan konlardan...

YAŞAM

Türkiye, 31 Mart Pazar günü yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Ancak oy kullanmayan seçmenlere uygulanacak cezalar belirli kurallara tabidir....

SAĞLIK

Sivilce, cildin yağ salgılayan kanallarının tıkanması, şişmesi ve daha sonra bakterilerle inflame olması sonucu ortaya çıkar.

SAĞLIK

Birçok kişi son dönemde sıkça gündeme gelen ötenazinin ne olduğunu merak ediyor. Peki, Ötenazi nedir? İşte yasal ve etik boyutları…

YAŞAM

Ekinoks günlerinde neler yaşanır ve özellikleri nelerdir?

GÜNCEL

Zekât, Allah rızası için belli bir zenginlik ölçüsüne (nisap) sahip olanların muayyen kişilere vermekle yükümlü oldukları belli bir miktardır.

SAĞLIK

MaterChef All Star yarışması izleyicileri "Meyan kökü nedir, ne işe yarar ve faydaları nedir?" sorularını araştırmaya başladı.

SAĞLIK

Günümüzde nadir olarak görülen bir rahatsızlık olan Herediter anjioödem nedir, neden olur, belirtileri neler? Tedavisi var mıdır?

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz Holokost cenderesinden geçmedik." sözleri ardından Holokost katliamın tarihi yeniden gündeme geldi. Peki, Holokost nedir?

SAĞLIK

17 Kasım Dünya Prematüre Günü prematüre doğan bebeklere farkındalık kazandırmak amacıyla her yıl kutlanmaktadır. Peki prematüre ne demek?