Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Vladimir Putin, Kremlin Sarayı'nda düzenlenen törende yemin ederek beşinci kez Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı görevine başladı.

DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya’daki başkanlık seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Çin’e gerçekleştirecek.

DÜNYA

Rusya, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Kotlyarovka ve Donetsk bölgesinde Solovyevo yerleşim birimlerinin kontrolünü ele geçirdiklerini açıkladı.

DÜNYA

Rusya, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko'nun arananlar listesine alındığını açıkladı.

DÜNYA

Rusya'nın Harkiv'e yönelik 3 ayrı insansız hava saldırısında, 4 kişi yaralandı.

EKONOMİ

Rus hükümeti şeker ihracatını geçici olarak yasakladığını bildirdi.

DÜNYA

Rusya, son dönemde cephedeki en önemli ilerlemelerinden birini elde etti. Rus güçleri, 2022 yılından bu yana Ukrayna'da en büyük toprak...

DÜNYA

ABD, Rusya'ya yaptırımlar kapsamında onlarca kişi ve kuruluşa yeni yaptırımlar getirdi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), soykırımla yargılanan İsrail'in saldırıları sonucu Gazze Şeridi'nde oluşan enkaz ve molozun 2 yıldan uzun süredir Rusya ile...

DÜNYA

Rusya, Letonya'nın Moskova Büyükelçiliğinde görevli 2 diplomatı "istenmeyen kişi" ilan etti.

DÜNYA

Rusya'nın Çocuk Hakları Komiseri Mariya Lvova-Belova, Ukrayna tarafıyla Katar'ın başkenti Doha'da müzakereler yaptıklarını açıkladı.

DÜNYA

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna ordusunun savaşın başından bu yana verdiği kayıpların neredeyse 500 bin kişiye ulaştığını söyledi.