Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep'te jandarma ekipleri, şehit anneleri ve eşlerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

DÜNYA

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 34 bin 568'e, yaralıların sayısı 77 bin 765'e yükseldi.

DÜNYA

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 33 bin 207'ye, yaralıların sayısı 75 bin 933'e yükseldi.

ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit-2 operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şahadet haberi...

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası sonucu Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın şehit olduğunu açıkladı.

GÜNCEL

Polis memurunun şehit olduğu silahlı kavgaya ilişkin davada 'kasten öldürme' suçundan yargılanan sanığa rekor ceza verildi.

DÜNYA

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 31 bin 923'e, yaralıların sayısı 74 bin 96'ya yükseldi.

GÜNCEL

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türkçe Öğretmenliği Bölümü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

YAŞAM

Evinde yangın çıkan şehit annesi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

YAŞAM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep’te “Şehit Yakınları ve Gazilerle iftar” programında konuştu.

DÜNYA

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı tekrardan yükseldi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehit olan Filistinlilerin sayısının 30 bin 960'a yükseldiği belirtildi.