Trafik kazası Haberleri

Trafik kazası haberleri ve güncel Trafik kazası gelişmeleri, Trafik kazası ile ilgili tüm video, Trafik kazası fotoğrafları ve Trafik kazası haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri İslahiye ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde defnedildi.

GÜNCEL

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, 9 kişinin öldüğü trafik kazasında yaralanan 11 kişiden 6'sı, tedavilerinin ardından taburcu edildi, 5'inin tedavisi sürüyor.

GÜNCEL

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde katliam gibi kaza. İlçede minibüs ile tır çarpıştığı feci kazada gelen ilk bilgilere göre çok sayıda kişi...

GÜNCEL

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazanın olay yerine giden Gaziantep Valisi Kemal Çeber, acı haberi verdi.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da kamyonet ile otomobil çarpıştı. Feci kazada çok sayıda yaralı var.

ASAYİŞ

İstanbul'un Pendik ilçesinde seyir halindeki otomobilin park halindeki tırın dorsesine ok gibi saplandığı trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

GÜNCEL

Kentte minibüs ile otomobil çarpıştı. Otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada minibüste bulunan yolcular yaralandı.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı tatilinde en çok trafik kazasının bilançosu ortaya çıktı. Kazalar sonucunda en çok can kaybı İstanbul’un ardından Gaziantep’te yaşandı.

GÜNCEL

İki otomobil kavşakta kafa kafaya çarpıştı. İki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 6 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Cenazeye giderken kaza yaptılar… otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.