İstanbul’da dün gece başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışı, korkun bir kazaya neden oldu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, üst geçidin beton direklerine çarparak aracını hurdaya çevirdi.

İstanbul’da dün gece başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışı, Kartal’da meydana gelen trafik kazasında bir kişinin ölümüne, bir kişinin de ağır yaralanmasına sebep oldu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, üst geçidin beton direklerine çarparak aracını hurdaya çevirdi.

İstanbul Kartal’da Feci Kaza

Kaza, saat 04.00 civarında Kartal Esenkent Mahallesi D-100 yan yolda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen 34 CKM 433 plakalı Honda marka otomobil sürücüsü, Ankara yönüne giderken kar yağışının da etkisiyle aracının kontrolünü kaybetti. Yol kenarındaki üst geçidin beton direklerine çarpan otomobil, büyük hasar gördü. Otomobilde bulunan iki kardeşten biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede otomobildeki iki kardeşten birinin öldüğünü, diğerinin ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Ağır yaralı kardeş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik tedbiri alarak inceleme yaptı. Kaza nedeniyle otomobil parçaları çevreye saçıldı. Araç, kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Bahri Uçar