Ücretsiz Haberleri

ücretsiz haberleri ve güncel ücretsiz gelişmeleri, ücretsiz ile ilgili tüm video, ücretsiz fotoğrafları ve ücretsiz haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, trenlerin yarın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

GÜNCEL

Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde yaz aylarında uygun olan yurtları bir aylık dönemde emeklilerin ücretsiz kullanımına açacak.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Bakanlığa bağlı hatların ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

GÜNCEL

Tatil planı yapan Gaziantepli emeklilere müjdeler peş peşe geldi. Bakan Işıkhan’ın duyurduğu emeklilere yeni sosyal imkanlar kentteki emeklileri heyecanlandırdı.

EKONOMİ

2023-2024 Yılı kömür satışları sona erdi. Ancak sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının kömür dağıtması ve doğalgaz kullanımının yaygınlaşması sonrasında geçmiş...

TEKNOLOJİ

Günümüzde telefonlar üzerinden gelen ancak rehberde kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramalar sık sık karşılaşılan bir durum.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı tatili için kentte hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden bayram müjdesi geldi. İşte detaylar…

YAŞAM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

YAŞAM

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından duyurdu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Gaziantep’te yaşayan kadınlara özel, ücretsiz mekan ve imkanlar....

KÜLTÜR - SANAT

Türkiye'de gençler için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Gençler etkinliklerden ücretsiz veya indirimli faydalanabilecek.

EKONOMİ

SGK, 81 ilde emeklilere o sağlık hizmetini ücretsiz şekilde sunmaya başlıyor!

TEKNOLOJİ

Oyun dünyasının en büyük markalarından olan Activision, dünyaca ünlü oyunu için ücretsiz deneme fırsatı sunuyor.