Uzmanlar Haberleri

uzmanlar haberleri ve güncel uzmanlar gelişmeleri, uzmanlar ile ilgili tüm video, uzmanlar fotoğrafları ve uzmanlar haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

En hızlı yağ yaktıran besin hangisi? En çok yağ yakan besin hangisi? İşte, en hızlı yağ yaktıran meyve…

EKONOMİ

Ayçiçek yağı fiyatları son yıllarda en çok artan ürünlerden biri oldu. Yemeklerin vazgeçilmezi olan ayçiçek yağına yeni zam haberi geldi.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, yeni ekonomi yönetiminin uyguladığı politikalarla ilk defa 140 milyar doları aşarak tarihi en...

SAĞLIK

Uzmanlar, çocukların gece sık uyanmalarının farklı sebeplerinin olabileceğine dikkat çeken uzmanlar, 7 nedeni hakkında bilgi verdi.

SAĞLIK

Uzmanlar, çocukların her yaş döneminde korkabileceğine dikkat çekerek ebeveynlerin çocuğun korktuğunu fark etiklerinde gelişim dönemini göz önünde bulundurmaları gerektiğini belirtti.

SAĞLIK

Uzmanlar, çocukların kış mevsiminde, bağışıklık sisteminin zayıflaması nedeniyle daha sık hasta olduğunu belirterek zamanında ve doğru tedavinin önemine dikkat çekti.

SAĞLIK

Uzmanlar, havaların soğumasıyla insanların kapalı ortamlarda daha çok vakit geçirdiğini ve üst solunum enfeksiyonları riskinin arttığını söyledi.

GÜNCEL

Asgari ücret toplantıları 1 Aralıkta başlayacak. Peki, uzmanlar 2024 yılı asgari ücreti için en bekliyor? SGK Uzmanı Özgür Kaya, 'en...