Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep'te petrol istasyonuna giren bir elektrikli araç, bir anda alev aldı. Korku dolu anların yaşandığı olayda facian dönüldü.

ASAYİŞ

3 ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

GÜNCEL

Gaziantep’te bir tramvayın üzerine yıldırım düştü. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziray ve tramvay hattına ilişkin açıklama geldi.

GÜNCEL

Gaziantep’te bir tramvayın üzerine yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu tramvayın üst kısmında yangın çıkarken şans eseri faciadan dönüldü.

ASAYİŞ

Gaziantep’te tramvayda yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olaya dair yeni görüntüler geldi.

ASAYİŞ

Seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

ASAYİŞ

Asrın felaketinde ayakta kalmayı başaran ve bir dönem konsolosluk binası olarak kullanılan yaklaşık 200 yıllık tarihi bina çıkan yangında küle...

ASAYİŞ

Gaziantep’te bir araçta yangın çıktı. Yaşanan olayın detayları haberimizde yer alıyor. İşte tüm detaylar…

GÜNCEL

Gaziantep'in İpekyolu üzerinde bulunan yüksek katlı bir rezidansta yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

ASAYİŞ

Hurdacılar Sitesi çöp toplama alanında yangın çıktı. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

ASAYİŞ

Motosiklet fabrikasında çıkan yangın fabrikanın tamamını sardı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, fabrikanın içerisindeki motosikletler de çıkartılmaya çalışılıyor.

ASAYİŞ

Adana’da Tarsus yolu üzerinde bulunan motosiklet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.