CHP'DEN 15 MECLİS ÜYESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kontenjan dahil olmak üzere 15 meclis üyesi kazandı. Fadime Sayın, Cindo Bozkaya, Habeş Doğan, Yakup Aslan, Tanju Bayındırlı, Halil Kayan, Bülent Alagöz, Süleyman Okyay, Orhan Meşe, Ömer Yener, Behzat Şahin, Şahin Çelik, Haydar Özel, Ahmet Kutlu ve İsmail Batu, CHP'nin meclis üyeleri olarak belirlendi.

AK PARTİ'DEN 11 MECLİS ÜYESİ

AK Parti ise Nizip Belediye Meclisi'nde 11 meclis üyesiyle temsil edilecek. Ahmet Kılıç, Salih Uygur, Mehmet Fatih Uzunaslan, Süleyman Çiçek, Hacı Korkut, Mesut Hüseyin Ataoğlu, Mustafa Polat, Mahmut Güler, Emine Taş, Gürkan Kıraç ve Mehmet Cabir Aslan, AK Parti'nin meclis üyeleri olarak görev yapacak.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte: “NATO'nun Türkiye'ye  ihtiyacı var” Hollanda Başbakanı Mark Rutte: “NATO'nun Türkiye'ye  ihtiyacı var”

YRP'DEN 5 MECLİS ÜYESİ

Yeniden Refah Partisi (YRP) ise Nizip Belediye Meclisi'nde 5 meclis üyesiyle temsil edilecek. Mehmet Erim Arıkan, İsmail Yaşar, Mehmet Çiçek, Bekir Şen ve Emine Polat, YRP'nin meclis üyeleri olarak yerlerini aldı.

Yerel seçim sonuçlarının ardından belirlenen yeni meclis üyeleri, ilçenin yönetimine katkıda bulunmak için görevlerine başlamaya hazırlanıyor

Muhabir: Haber Merkezi