ŞAHİNBEY AMPUTE 9-1 TSK REHABİLİTASYON MERKEZİ

Ev sahibi ekibin, TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü karşısında ortaya koyduğu etkileyici performans, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. İki takımın centilmence mücadelesi, izleyicilere futbolun ne kadar kapsayıcı bir spor olduğunu bir kez daha hatırlattı.

KULÜP BAŞKANI CUMA GÜZEL'DEN TEBRİK MESAJI

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu hafta kendi evimizde TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşılaştık. Maçın başından itibaren rakibimizin direncini hissettik. Ancak ilk golle birlikte oyun dengesi değişti ve rakip takım risk almaya başladı. Oyuncularımızın ortaya koyduğu performanstan dolayı hem rakip takımı hem de kendi takımımı tebrik ediyorum" dedi.

LİGDEKİ ÇIKIŞ DEVAM EDİYOR

Takımın elde ettiği bu önemli zaferle birlikte ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Güzel, futbolcuların gösterdiği üstün performansın sadece saha içinde değil, aynı zamanda fair-play ruhunu da yansıttığını belirtti.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK

Öte yandan, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın bu tarz etkinliklerle sadece spor alanında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ve duyarlılığı, takımın taraftarları tarafından da övgüyle karşılandı.

Gaziantep'i gururlandıran bu zafer, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın, sporun birleştirici gücünü bir kez daha kanıtladı.

Kaynak: Haber Merkezi