Evet, Cumartesi gecesi bir daha gördük ki, Bugünden sonra her IŞİD'ci aynı zamanda PKK 'cı, her PKK'cı FETÖ 'cü, her FETÖ'cü ise IŞİD'cidir.

Birinin ötekinden hiçbir farkı yok. Hepsi kandan beslenen birer vampir ve hepsi aynı şer güçlerin emrinde çalışan birer piyondur.

Ve beslendikleri kaynak Haçlı zihniyetidir.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Hükümet, FETÖ nün üstüne gidince PKK, PKK'nın üstüne gidince IŞİD devreye girip hedef saptırmaya başladı.

Büyük bir saldırı ve işgalle karşı karşıya kalan ülkemizde, hükümete düşen, bu örgütlerle topyekûn mücadele etmek ve günün etkisinde kalmamaktır. Biz halka düşen ise İdeoloji, İzm, Irk ve Mezhepçiliği ayaklarımızın altına alarak kardeşliğimizi pekiştirmektir.

Tüm şer güçleri bilsinler ki, tanklara bile boyun eğmeyen bu halk, teröre ve terör destekçilerine asla boyun eğmeyecektir.

Yıllar önce, yoksulluk, terör ve zulümden kaçarak yeni bir hayat için Gaziantep’e göç etmek zorunda kalan, ancak alçak ve cani bir terör örgütü mensubu tarafından en mutlu günlerinde hunharca katledilen Siirt Pervarili kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralananlara rabbimden şifalar diliyorum.

Acınız acımızdır ümmetin mazlumları…