Yeniden Refah Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin ikinci Gaziantep’in ise en büyük ilçesi Şahinbey’de büyük bir başarı elde etti. Yüzde 10’a yakın bir oy alan Yeniden Refah Partisi, 2 tane Belediye Meclis Üyesi çıkarmayı başardı.

ŞAHİNBEY’DE DESTAN YAZDIK

Yeniden Refah Partisi Şahinbey Belediye Meclis Üyesi İbrahim Halil Dalgacıoğlu, Şahinbey’de destan yazdıklarını ifade ederken, “31 Mart yerel seçimlerinde Şahinbey ilçemizde yaşayan halkımızın teveccühü ile yüzde 10’a yakın bir oy aldık. Parti olarak, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde olduğu gibi yerel seçimlerde de büyük bir başarıya imza attık” ifadelerini kullandı.

Üye sayısı bakımından Türkiye’nin üçüncü parti konumuna yükselen Yeniden Refah Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde Şahinbey’de büyük bir zafer kazandı. İlk defa seçimlere giren Yeniden Refah Partisi aldığı yüzde 10’a yakın oy oranı ile Şahinbey Belediye Meclisi’ne iki isim göndermeyi başardı.

BU KUTLU YOLDA HALKIMIZIN GÖNLÜNE GİRDİK

Dalgacıoğlu, “Aylar süren yerel seçim süreci nihayet geçen hafta Pazar günü yapılan seçimlerle noktalandı. Şahinbey Belediye Başkanlığını kazanamamış gibi görünsek de seçimin galibi hiç şüphesiz Yeniden Refah Partisi’dir. Çünkü biz “Sefer bizden Zafer Allah’tan” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda halkımızın gönlüne girdik. Seçim sürecinde binlerce vatandaşımızın partimize ilgi ve alaka göstermeleri üye olmaları bile bizim birinci parti olduğumuzun bir göstergesi” şeklinde konuştu.

GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK

Çok zorlu bir yerel seçim süreci geçirdiklerini sözlerine ekleyen Dalgacıoğlu, “Seçim sürecinde Gaziantep’te adım atmadık mahalle, cadde, sokak ve sıkmadık el bırakmadık. Gece-gündüz demeden çalıştık. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen yüzde 10’a yakın oy alarak büyük bir başarı kazandık. Bu oy oranı ile ben ve Mecit Şahan kardeşimiz Şahinbey Belediye Meclis Üyeliği’ne seçildik. Bu bizim için gurur verici” dedi.

HALKIMIZIN MENFAATLERİNİ VE ÇIKARLARINI SAVUNACAĞIZ

Dalgacıoğlu, “Artık Şahinbey’de doğruya doğru yanlışa yanlış diyecek birileri var. Halkımızın menfaatlerini ve çıkarlarını sonuna kadar savunacağız. Bildiğimiz istikametten hiç sapmadan çalışmalarımızı yapacağız. Bize oy verenleri kesinlik mahcup etmeyeceğiz. Seçimden önce olduğu gibi bundan sonrada halkımızla el ele gönül gönüle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Daha yaşanılabilir, herkesin mutlu huzurlu ve refah içerisinde yaşadığı, çocukların yatağa aç girmediği bir Şahinbey için çalışacağız”

Muhabir: BAHRİ UÇAR